Skip to content
FR | ENG | ESP
Beeld
Vaste schermresolutie Vloeiende schermresolutie Groter lettertype Kleiner lettertype Standaard grootte lettertype
Je bent hier: Start Feest

Geboorte


 Niets zo leuk als de geboorte van je eigen kind! Familie en  vrienden die je bezoeken en gelukwensen, een stralende mama en papa en leuke cadeau's voor de kleine. Maar wat als je eigenlijk alles al hebt? Dan kan je elders ter wereld moeders en kinderen gelukkig maken! Stel uw vrienden en familie voor om een gift te doen aan 11.11.11. op het geboortekaartje.

Wij kozen ervoor om 11.11.11 te steunen. Een prachtcadeau!
De familie Leys koos ervoor om op het geboortekaartje de boodschap te plaatsen dat ze geen cadeaus wilden, maar dat iedereen die wou geld kon storten aan 11.11.11 (of Artsen Zonder Grenzen).


"Het is onze persoonlijke overtuiging dat we eigenlijk zelf voldoende spullen en spulletjes kunnen verzamelen om een kind op weg te  helpen. Het geld dat familieleden normaal spenderen kan best gebruikt worden voor projecten die andere mensen of kinderen helpen. Wij hopen dat dezelfde centen ook gebruikt kunnen worden voor een iets duurzamer begeleiding."


"Veel mensen gaven er bij de geboorte absoluut de voorkeur aan om iets persoonlijks te geven, als een uiting van hun persoonlijke band met kind of ouders. Het gros van de mensen die iets gestort hebben, kenden de doelstelling van de organisaties behoorlijk goed, en begrepen ook wel onze drijfveren. Het grappige is dat een aantal mensen zowel gestort heeft en alsnog "een cadeau" heeft gegeven."


"We zouden het zeker opnieuw doen. Op basis van de ervaring zou ik in de toekomst misschien een heel specifiek project selecteren dat een band heeft met kinderen en waar een soort van peter- en meterschap kan voor gecreëerd worden."

Ook andere jonge sympathisanten steunden 11.11.11. Hier kan je hun geboortekaartjes zien


Laatste aanpassing op ma 17 mrt 2014
Artikel 6039 keer gelezen
Share/Bookmark