Skip to content
Beeld
Vaste schermresolutie Vloeiende schermresolutie Groter lettertype Kleiner lettertype Standaard grootte lettertype
Je klikpad:  Paascampagne voor Cu ...

Paascampagne voor Cuba

Aangebracht door Geneeskunde voor de Derde Wereld op do 16 feb 2012

De lekkerste campagne van het jaar, dat is ze zeker, de Paascampagne voor Cuba van Geneeskunde voor de Derde Wereld! Door een zakje fair trade paaseitjes te kopen steun je meteen ook een prachtig initiatief. De expertise die onze Cubaanse partner door jarenlang werken in de wijk - met vrijwilligers en gewone mensen - opbouwde, vindt nu zelfs zijn weg tot in El Salvador en Nicaragua.

Cuba investeert sinds de revolutie volop in "menselijk kapitaal". Ook met onze trouwe partner in Cuba, het INHEM, is er door de jaren heen vooral gefocust op vorming van mensen, die dan weer andere mensen gaan vormen. Zo krijg je een domino effect. In het project ligt de nadruk op de deelname van wijkbewoners rond aspecten van hun gezondheid. Deze ervaring die ondertussen ook in andere gemeenten van Cuba werd ingezet zal nu ook buiten Cuba's grenzen worden toegepast.  

Wil je graag meewerken met deze campagne en zelf eitjes verkopen, laat ons dan even iets weten: tel. 02/209 23 65 of via info@g3w.be. Een zakje fair trade chocolade eitjes (200 gr) kost 4 euro.Laatste aanpassing op vr 17 feb 2012
Artikel 3469 keer gelezen
Share/Bookmark

Elke organisatie is volledig verantwoordelijk voor de inhoud van haar bijdrage.
Deze bijdrage is niet noodzakelijk het standpunt van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging vzw.
Klik hier voor onze disclaimer


Disclaimer | RSS | Bescherming van de persoonsgegevens
Logo Combell