Het Zuiden in de stad

Vila Cabral

De voorbije jaren zetten tientallen verenigingen, ontmoetingscentra, cultuurhuizen, organisaties,(hoge)scholen en de universiteit hun schouders onder dit project. Daaruit groeide keer op keer een uniek programma: meeslepende films, swingende optredens, (ont)spannende spelactiviteiten, etentjes en kookworkshops, originele tentoonstellingen, ... en dat allemaal met aandacht voor het thema Noord-Zuid.

Vila Cabral is een initiatief van 11.11.11 in samenwerking met de districten Antwerpen, Deurne, Merksem en Wilrijk, de stad Antwerpen en de provincie Antwerpen.

www.vilacabral.be

Logo Vila Cabral

Iedereen Mondiaal

Ben je gek op bier of chocolade? Kook je graag? Hou je van knutselen of wil je je kinderen het leukste feestje ooit bezorgen? Neem dan samen met je vrienden, collega's, buren of vereniging deel aan één van de verrassende activiteiten van Iedereen Mondiaal.

Iedereen Mondiaal is een initiatief van 11.11.11, de provincie Antwerpen en de Antwerpse Noord-Zuidorganisaties.

www.iedereenmondiaal.be

Logo Iedereen Mondiaal

Laat Je Strikken Voor De Wereld

'Laat je strikken voor de wereld' is een initiatief van 11.11.11, de Provincie Limburg en de Limburgse NGO's. Samen slaan zij de handen in mekaar om op een laagdrempelige en originele manier verenigingen en groepen te laten kennismaken met Noord-Zuidthema’s.

www.laatjestrikkenvoordewereld.be

Logo Laat Je Strikken Voor De Wereld

Belmundo

In de lente van 2014 gaat de vernieuwde Belmundo van start! Na vier jaar was het tijd voor een grondige evaluatie en face-lift. Een nieuwe periode, meer bekendheid, meer kwaliteit én een thema, daar gaan we voor.
In oktober 2013 dus geen Belmundo. Alle ogen zijn gericht op maart 2014! Vijf maal Belmundo In 2014.

www.belmundo.org

Logo Belmundo

Bato Congo

Met Bato Congo willen 11.11.11, KVS en Theater aan Zee aantonen hoe belangrijk cultuur kan zijn voor ontwikkeling. In een maatschappij die weinig perspectief biedt en gericht is op overleven, maakt de kunstenaar plaats voor een andere blik op de realiteit. Het kan een eerste stap zijn naar de opbouw van tegenmacht.

Bato Congo gaat door in het kader van Theater aan Zee, in augustus in Oostende.

www.11.be/batocongo

Logo Bato Congo

Deel dit artikel

Facebook Twitter Google+ Share