Laat Je Strikken Voor De Wereld stopt ermee

Spijtig genoeg hebben we het project 'laat je strikken voor de wereld' moeten opdoeken op 1 april 2019 wegens de stopzetting van financiële ondersteuning.

Wij zijn dankbaar dat we sinds 2011, dus 8 jaar lang, een resem aan workshops hebben kunnen aanbieden over heel Limburg. In deze 8 jaren hebben we maar liefst 1283 workshops mogen geven gaande van chocoladeworkshops in Hamont-Achel tot wijnworkshops in Wellen.

Dit was nooit gelukt zonder de krachtige partners waarmee we samenwerkten.

  • Enerzijds zijn dit de Noord-Zuidbewegingen zoals, Oxfam Wereldwinkels, Djapo, Studio Globo, Broederlijk delen, Wereldsolidariteit, FOS, Protos en Rikolto.
  • Anderzijds onze logistieke partners zoals bio-boerderij 'De Wroeter', Oxfam Wereldwinkels en Puur Limburg.
  • Uiteraard mogen we de vrijwilligers/begeleiders die de workshops gaven en natuurlijk de boekers van onze workshops niet vergeten te bedanken!

Wil je alsnog een soortgelijke workshop boeken in Limburg? Neem dan zeker eens een kijkje bij het mooie initiatief dat Fabriek Ecologique heet. Ook Oxfam Wereldwinkels bieden workshops aan alsook, meer onderwijsgericht, Studio Globo en Djapo.

Wil je je als vrijwilliger blijven actief inzetten voor dit soort initiatieven, neem dan zeker eens een kijkje op de sites van Oxfam Wereldwinkels, Djapo en Studio Globo.

Bedankt voor het jarenlange vertrouwen en je begrip voor de situatie!

Laat je strikken voor de wereld