Corazón de café

Theater Tol uit Antwerpen trok naar Costa Rica en ontmoette er los Magos del Tiempo uit San José. Twee theatergroepen in een koffieland. De voorstelling 'Corazón de Café' - een hart van koffie - werd het resultaat van hun samenwerking. Een heel beeldende voorstelling, met muziek en circuselementen, die baadt in een sfeer van warme koffie.

In november was Corazón de Café al te zien in Costa Rica. In het kader van de Ik ben verkocht-campagne werd toen de Week van de Biologische Landbouw, met activiteiten op verschillende biomarkten, georganiseerd. Theater Tol en Magos del Tiempo toerden langs deze biomarkten. En ze brachten Corazón de Café op het Festival Internacional de las Artes in San José.

Rode draad is het verhaal van Sergio, een koffieboer, die terechtkomt in een wereld bevolkt door bandoneonspelers, jongleurs, acteurs, dansers en steltenlopers. Beeldend theater dat Costa Rica een beetje dichterbij brengt.

Van 14 april tot 5 juni toert de voorstelling door Vlaanderen. Via Kalender op de Ik ben verkochtwebsite kan je kijken wanneer ze in je buurt spelen.

FairTradeGemeente DOOR:

Deel dit artikel