Inleefreizen Israël/Palestina: voorjaar en zomer 2012

Op inleefreis naar Israël en Palestina : een unieke kans om de werkelijkheid te zien

Geniet van de Oosterse cultuur, gastvrijheid en natuur. Ervaar zelf hoe het is om in een land vol conflict je dagelijkse bezigheden te doen. Bezoek Hebron waar het hele centrum is afgesloten ter protectie van een groep Israëlische kolonisten in het centrum van de stad. Maar ook Bethlehem, Ramallah, Nablus, Jeruzalem, Jenin, Tel Aviv, een kolonie, Palestijnse boeren, diverse organisaties, Israeli Comittee against house demolitions, Stop the Wall campaign, Israëlische vredesorganisaties, ex-soldaten die zich uitspreken, orthodoxe zionistische kolonisten, de apartheidsmuur, vluchtelingenkampen, leden van politieke organisaties, ...

De welbekende inleefreizen van Vlaams Palestina Komitee worden nu georganiseerd door Palestina Solidariteit, de organisatie ontstaan na de fusie van VPK en CODIP.

In 2012 organiseren we twee groepsreizen, nl. in het voorjaar en in de zomer. De prijs bedraagt 1150 euro, voor vlucht, logies, transport en gids ter plaatse, ontbijt en avondmaal. Je hoeft dus enkel een klein extra budget te voorzien voor lunch en persoonlijke uitgaven zoals souvenirs. Elke reis wordt voorafgegaan door 3 voorbereidende vergaderingen en achteraf is er een evaluatiebijeenkomst.

Snel reageren is de boodschap!

secretariaat@palestinasolidariteit.be

Palestina Solidariteit DOOR:

Deel dit artikel