Join For Water organiseert inleefreis naar Oeganda en DR Congo

 

inleefreis 2020Klik hier voor meer info over de inleefreis van Join For Water

Maak kennis met de lokale partners en waterprojecten van Join For Water (het vroegere Protos) in Oeganda en DR Congo. Dit is een reis die je niet zomaar in je eentje zou kunnen maken, een unieke ervaring!

Het programma in een notendop

Je bezoekt de regio rond Lake Albert. Tijdens een 4-daagse trip in Oeganda ga je naar Buliisa (projectzone Join For Water) en het prachtige Murchison Falls National Park, inclusief wilde dieren en lunch aan de Nijl! De volgende 4 dagen ben je in DR Congo waar je kennis maakt met Join For Water's lokale partner CIDRI. Je gaat er op zoek naar bronnen, bezoekt de watersystemen en woont een workshop over hygiëne in een schooltje bij. De volgende 2 dagen breng je door in Kampala.

Praktisch

Wanneer? Van 20 tot 29 februari 2020.
Kostprijs? 2.350 euro (in geval van te ruim gerekend budget volgt een terugbetaling)
Inbegrepen? Vlucht, reisverzekering, accommodatie, maaltijden en drankje tijdens de maaltijden, transport ter plaatse, alle activiteiten en toegangsgelden, mult-entry visum Oeganda, visum DR Congo (+ notariële uitnodigingsbrief voor het Congolese visum)
Niet inbegrepen? Internationaal paspoort (nog minimum 1 jaar geldig), inentingen
Zwaar? We bezoeken de regio in februari, dat betekent: geen regenseizoen, minder muggen, zonnig. Sommige trips vragen meer inspanning dan andere, in dat geval krijg je de keuze om deel te nemen aan een minder inspannende activiteit (bv: een drinkwaterpunt bezoeken, in plaats van een bergtocht naar de bronnen)

Jouw engagement

Join For Water vraagt elke deelnemer om de deelnameprijs (2.350 euro) te betalen en daarnaast 2.000 euro in te zamelen voor de lokale projecten. Dat lijkt een groot bedrag, maar met behulp van je netwerk krijg je het snel bij elkaar. We sturen je graag een bundel met praktische tips en je kan bij ons terecht voor alle mogelijke ondersteuning! Staan je valiezen al klaar? Tot snel!

Meer info en/of inschrijven?

Surf naar https://joinforwater.ngo/nl/inleefreis2020

 

 

Join For Water DOOR:

Alle info over de inleefreis van Join For Water vind je hier.

Deel dit artikel