OCIV organiseert trefdag en benefietconcert

 

Het OverlegCentrum voor Integratie van Vluchtelingen (OCIV) organiseert op zaterdag 19 juni, de dag voor de Internationale Vluchtelingendag een aantal activiteiten om vluchtelingen op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

 

De activiteiten gaan door in de Botanique en de Ancienne Belgique.

In de namiddag gaan we in de Botanique van start met een treffen voor vrijwilligers, vluchtelingen en zelforganisaties. Ervaringen uitwisselen en daarnaast nieuwe info vergaren in workshops rond actualiteit, zelforganisaties, financiering,... staan hierbij centraal.

Schrijf vandaag nog in via campagne@ociv.org of bel naar 02/274 00 32.

Eveneens die namiddag in de Botanique kan u een tentoonstelling bezoeken met kunstwerken van vluchtelingen en enkele Belgische artiesten (o.a. Gert Bettens, Jean Bosco Safari, Bart Peeters).

Samen met het UNHCR, onze sponsors, en Belgische artiesten (Bart Peeters, Flip Kowlier, Stef Kamil, Roos Van Acker, Gabriel Rios,...) zetten we 's avonds in de Ancienne Belgique oluchtelingen opnieuw op een positieve manier in de kijker met een spetterend benefietconcert. We kunnen u verzekeren: het is de moeite waard!

Voor alle informatie over 'De wereld is van iedereen!' kan je terecht op de homepagina van Ociv . En natuurlijk is de boodschap: wees er snel bij!


 

Vluchtelingenwerk DOOR:

Deel dit artikel