PERSUITNODIGING: Train mee op blote voeten met Veerle Dejaeghere

Naar aanleiding van de Blote Voeten Loop van Broederlijk Delen trekt hardloopster Veerle Dejaeghere voor de eerste keer haar schoenen uit om te trainen op het strand van Oostduinkerke, samen met kinderen uit de buurt.

Alle pers is van harte welkom om hierbij te zijn: afspraak op woensdag 6 april om 14.30 uur aan het Gemeentelijk Openluchtzwembad van Oostduinkerke.

De Blote Voeten Loop

Op 23 april 2011 vindt voor de tweede keer de Blote Voeten Loop plaats op het strand van Oostduinkerke. Het is een origineel evenement waarbij kinderen en volwassenen op blote voeten lopen of stappen op het strand van Oostduinkerke om armoede en onrecht de wereld uit te helpen. De deelnemers betalen inschrijvingsgeld en laten zich sponsoren. De opbrengst gaat integraal naar Broederlijk Delen, en meerbepaald naar projecten in Burundi.

Veerle Dejaeghere

Hardloopster Veerle Dejaeghere zet met veel plezier haar schouders onder dit initiatief: “Ik roep iedereen op om op 23 april zijn schoenen en kousen uit te trekken en met mij mee te lopen op de leukste jogging van Vlaanderen.”

23 april praktisch

Start en finish: Gemeentelijk Openluchtzwembad Oostduinkerke
Uur vertrek: 13.45: Kleine Blote Voeten Loop (1km)
14.30: Grote Blote Voeten Loop (5km)
Prijs:
-12 jaar: gratis
12-18 jaar: 5 euro
+18 jaar: 10 euro
Inschrijven: Mail je contactgegevens naar bvloostduinkerke@hotmail.com en stort je deelnamebedrag op het rekeningnummer BE98 8334 2135 1593 (833-4213515-93). Of op 23 april vanaf 12 uur aan de inschrijvingsstand.
Organisatie
De Blote Voeten Loop Oostduinkerke wordt georganiseerd door de plaatselijke werkgroep Broederlijk Delen in samenwerking met de gemeente Koksijde en CM.

Meer informatie

www.broederlijkdelen/evenementen
Gert-Jan
Bakx, verantwoordelijke fondsenwervende evenementen, 0486.41.72.41

Broederlijk Delen DOOR:

Deel dit artikel