Campagne 2018: Kick-off

Campagne 2018: Kick-off

Welkom op onze Kick-off! Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering... Oorzaken waar wij elke dag aan werken. Daarom staat ook dit jaar onze campagne in het teken van migratie en vluchtelingen.

We lanceren onze campagne op zaterdag 22 september in de Bijloke in Gent. Je bent welkom vanaf 16 uur om te luisteren naar onze ambitieuze campagneplannen. Professor Dirk Geldof zal spreken over diversiteit en populisme, gevolgd door de voorstelling van een nieuw onderzoek in samenwerking met KUL en UGent over politieke beeldvorming inzake migratie. Erna volgt een interview met Mohammed El Bachiri, auteur van het boek 'Jihad van de liefde'. Astronaute zorgt voor muzikale intermezzo's. Ten slotte spreekt ook Yasmien Naciri, veelgevraagde studiogast bij onder andere Radio 1, De afspraak en MNM en columniste bij De Morgen. Ze zal ons ongetwijfeld verrassen met haar scherpe blik, net zoals in haar in boek 'Wij nemen het heft in handen'. Karine Claassen zorgt als moderator voor een goede presentatie. Je kent haar van haar reportages voor Koppen, Terzake en De Afspraak.

We voorzien lekker eten. Als afsluiter volgt er een optreden van Marhaba, georganiseerd door het Masereelfonds. 

Schrijf je in

Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je familienaam in te vullen
Gelieve je postcode in te vullen
Gelieve je gemeente in te vullen
Gelieve je geboortejaar in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 
Gelieve aan te duiden of je wil blijven eten en of je naar het optreden komt
De toegangsprijs is ter plaatse te betalen
Voor mensen die vanuit Limburg komen leggen we een bus in. De praktische details maken we bekend zodra die vastliggen.
11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

Deel dit artikel

       


Gerelateerde artikels