Campagne 2018: Kick-off

Campagne 2018: Kick-off

11.11.11 strijdt tegen onrecht en voor duurzame verandering. Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering... Oorzaken waar wij elke dag aan werken. Daarom staat ook dit jaar onze campagne in het teken van migratie en vluchtelingen.

Graag nodigen we je uit op de lancering van onze campagne op zaterdag 22 september in de Bijloke in Gent. Je bent welkom vanaf 16 uur, om te luisteren naar onze ambitieuze campagneplannen en interessante sprekers. We voorzien lekker eten. Als afsluiter volgt er een optreden van Marhaba, georganiseerd door het Masereelfonds. 

Meer info over het programma volgt. Je kan je alvast hier inschrijven.

Schrijf je in

Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je familienaam in te vullen
Gelieve je postcode in te vullen
Gelieve je gemeente in te vullen
Gelieve je geboortejaar in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 
Gelieve aan te duiden of je wil blijven eten en of je naar het optreden komt
De toegangsprijs is ter plaatse te betalen
Voor mensen die vanuit Limburg komen leggen we een bus in. De praktische details maken we bekend zodra die vastliggen.
11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

Deel dit artikel

       


Gerelateerde artikels