Kozimo ruilt omdat honger een onrecht is

kozimo ruilt 2

Kozimo is een negenjarige jongen uit Kortijk. Hij wil graag zijn tekening ruilen voor iets wat hij dan op zijn beurt zal ruilen voor nog iets anders. Dit kan een voorwerp, dienst of iets anders 'waardevols' zijn. Na 100 dagen zal Kozimo dan het laatst geruilde veilen voor het goede doel. De opbrengst hiervoor gaat integraal naar een goed doel.Kozimo's ruiltocht begon begin februari. Er zijn nog ongeveer 60 ruildagen te gaan. Zijn kindertekening werd geruild voor 'gelukssterretjes', zijn gelukssterretjes voor een mannelijke etalagepop, de pop voor een eetbon van 100 euro om te gaan eten in Bistro St. Omer, 5 bakken bier en een retrolamp en dit alles werd terug geruild voor 24 flessen kwaliteitswijn van Spaanse origine én een fles Ice-Tea.

Kozimo (en zijn papa) willen, vanuit Kortrijk, door gans België rijden om de ruil te sluiten. Uiteraard kan je ook zelf naar Kozimo's huisje komen, of we kunnen de ruil ergens in het midden doen. (Tenzij de ruil zo aantrekkelijk is, dat we direct aan je deur staan natuurlijk...)

Indien je met Kozimo ruilt, zal er een foto van jou en Kozimo op kozimoruilt.be verschijnen, met bijhorend tekstje. Kozimo zal hetgeen hij met jou geruild heeft, op zijn beurt ruilen tot de teller op 0 staat. Dan zal het uiteindelijke voorwerp geveild worden en gaan de centjes naar een goed doel.

Wil je ook ruilen? Neem dan contact op via  kozimoruilt.be

 
11.11.11 DOOR:

Deel dit artikel