Traject vrijwilligerswerking

Vrijwilligerstraject

In 2018 startte de dienst beweging met een traject om de vrijwilligerswerking van 11.11.11 in een nieuw jasje te steken. De eerste stap die we hiervoor ondernamen, was het interviewen van zoveel mogelijk kernvrijwilligers. Door deze gesprekken verkregen we terug een beter en helder zicht in de werking van de lokale vrijwilligersgroepen.

Met deze kennis gaan we nu de komende maanden met enkele 11.groepen aan de slag om samen met hen na te denken over hun toekomstige werking. Concreet wil dit zeggen dat de 11.groepen een lokale toekomstavond organiseren, waarbij wij hen zullen begeleiden. De 11.groepen worden bij deze oefening ook aangemoedigd om mensen van buitenaf te betrekken, zodat hun werking vanuit diverse invalshoeken benaderd wordt. Hopelijk staan de komende maanden in teken van de creatie van nieuwe 11.11.11-dynamieken en het ontwikkelen van leuke, verfrissende idee├źn!

Wil je zelf ook graag een denkproces over de toekomst van jouw 11.groep opstarten? Geef dan zeker een seintje aan jouw regiowerker.

11.11.11 DOOR:

Deel dit artikel