SDG-forum

Op dinsdag 24 september vindt het tweede SDG- forum plaats. Het SDG Forum 2019 biedt een gevarieerd programma met internationale sprekers, een panelgesprek met vertegenwoordigers van het middenveld, debatten en interactieve workshops.

SDG-forum V4

De kernzin van de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling met de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen "Leave no one behind" bekt makkelijk maar legt de lat hoog. We weten namelijk dat met een onveranderd beleid in 2030 méér mensen zullen achterblijven in een opwarmende wereld. De rode draad van het Forum is 'SDG's: van iedereen, voor iedereen en door iedereen'

Het SDG-Forum biedt naast netwerkmogelijkheden en uitgelezen kans om dieper in te gaan op de uitdagingen van de toekomst. Zo komen onder meer de toekomst van werk, de uitdagingen voor de kledingindustrie en het belang van kinderrechten aan bod.

Om zoveel mogelijk perspectieven aan bod te laten, vindt het SDG-Forum deze keer plaats in Square Brussels Convention Centre. Er is hierdoor ruimte voor 30 verschillende workshops en interactieve sessies verspreidt over de voor- en namiddag.

Meer informatie over het programma vind je hier.

Inschrijven is gratis, maar verplicht. Let wel plaatsen zijn beperkt. Bovendien dien je te registreren voor het ochtendprogramma, één sessie naar keuze uit de eerste reeks workshops (sessies 1 tot 16), de lunch, één sessie naar keuze uit de tweede reeks workshops (sessies 17 tot 31) en de slotreceptie. Deze aanpak maakt een optimale zaalindeling mogelijk en vermijdt voedseloverschotten.
Het forum wordt georganiseerd in samenwerking met onder andere het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling, Perspective 2030, Antwerp Management School en VVSG

 

Aangebracht door

Locatie

SQUARE Brussels Convention Centre
Kunstberg
1000 Brussel
België

Datum & Tijdstip

di 24 sep van 08:00 - 19:00

Deel deze activiteit