Campagne 2017: voor een rechtvaardig migratiebeleid

promo-inspiratieavonden-2017-640x278

11.11.11 stelt in 2017, samen met een groot aantal campagnepartners, migratie en vluchtelingen centraal. Dat is niet toevallig. De cijfers spreken voor zich. Eind 2015 waren wereldwijd 65 miljoen mensen op de vlucht. Miljoenen anderen migreren omwille van armoede, toenemende ongelijkheid, klimaatverandering... Oorzaken waar wij, samen met onze leden, elke dag aan werken.

ONZE EISEN

Wij vragen daarom een rechtvaardig migratiebeleid dat de grondoorzaken van migratie aanpakt, maar ook veilige en legale migratieroutes aanbiedt. Een beleid dat niet vervalt in een wij-zij-verhaal, maar gebaseerd is op correcte feiten en cijfers. Een beleid dat verbindt.

DOE MEE

Wil jij mee werk maken van dat positief verhaal? Schiet dan ook in actie voor onze campagne migratie. Alleen of met vrienden, collega’s of leerlingen. Met een beproefd actierecept of een hele nieuwe aanpak. Met je vertrouwde partners of ook met andere organisaties.

Onze campagnewebsite is vanaf eind juni online. Dan kan je je actie registreren. De 11.11.11-regiowerker staat intussen klaar om jou te helpen: www.11.be/contact

KICK-OFF 16/09 in de roma

Op zaterdagnamiddag 16 september lanceren onze nieuwe campagne in De Roma in Antwerpen. Je krijgt er in primeur onze campagneplannen voorgeschoteld. De namen van sprekers en muzikanten maken we binnenkort bekend. Maar één ding staat vast: je wil dit niet missen.

 

Deze campagnepartners zullen onze campagne kracht bijzetten:
Amnesty International, Beweging.net, Broederlijk Delen, Caritas International, Meeting / Samenlevingsopbouw Brussel vzw, Minderhedenforum vzw, Netwerk tegen Armoede, Oxfam solidariteit , Oxfam-Wereldwinkels vzw, Protos, Samenlevingsopbouw Brussel, Trias, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, Vredeseilanden, vzw Orbit, MOOOV filmfestival.

Kom meer te weten over onze campagne en laat je door 11.11.11 en zijn campagnepartners inspireren om zelf aan de slag te gaan.

 

Deel dit artikel

       


Gerelateerde artikels