Run 4 Gaza in de (halve) marathon van BrusselDe (halve) marathon van Brussel gaat door op 5 oktober 2014. Het idee groeide dat dit een gelegenheid is om onze solidariteit met Palestina op een sportieve manier onder de aandacht te brengen. Verschillende mensen toonden zich bereid de marathon te lopen en zo geld inzamelen voor het Al Awada ziekenhuis in Gaza.
Onze directeur Wim en collega Bruno kwamen de afgelopen dagen met het idee op de proppen: Run 4 Gaza. G3W doet jaarlijks mee met de 20 km door Brussel in mei. Ook dan zoeken de lopers sponsorgeld voor de werking van G3W en zijn partners. Nu de noden nog altijd hoog blijven in Gaza bij onze partner Union of Health Work Committees, besloten we er toch weer voor te gaan. Niet zo grootschalig als de 20km campagne maar met minstens zo veel enthousiasme!Meer info:

Wil je graag meelopen? Dan vind je alle informatie via deze link. We vragen aan de lopers wel dat ze zichzelf inschrijven voor deze (halve) marathon. De dag van de marathon zullen alle G3W lopers aan de start staan met een symbolisch t-shirt met de Palestijnse kleuren.
 

Deel dit artikel