The Sustainable Development Goals (SDG’s) of Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen

11.11.11. ontwikkelde een algemene informatieve stand over de SDG’s en twee leuke interactieve festivalstands, een toiletstand (SDG 6) (tijdelijk niet beschikbaar) en een viskraam (SDG 14), die je kan ontlenen.

SDG - Algemene stand

SDG - Viskraam

SDG - Algemene stand

SDG-stand 960

In 2015 engageerde België zich er samen met meer dan 190 andere landen toe om 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te realiseren tegen 2030. Het plan is ambitieus. Gezonde oceanen, voldoende gevarieerd voedsel voor iedereen, gelijkheid tussen mannen en vrouwen en geen armoede meer zijn slechts enkele van de mondiale uitdagingen die de doelstellingen voorop stellen.

De opdracht voor onze Belgische regering is enorm. Maar het is ook belangrijk dat wij, als burgers, weten dat deze doestellingen er zijn en België hierin een engagement genomen heeft. Zodat we onze beleidsmakers aan hun belofte kunnen houden!
Wil je dus graag sensibiliseren over de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, dan kan dit met onze algemene informatieve stand.

PRAKTISCHE INFO

SDG-stand 2 460

De stand is bruikbaar voor zowel grote als minder grote evenementen en bestaat uit:

 • 1 A1-paneel SDG's algemeen
 • 1 A1-paneel SDG1 & 11.11.11
 • 1 A1-paneel SDG17 & 11.11.111 A1 interactieve SDG-ridder met 17 SDG-schildjesPalen (+ verankeringsmateriaal indien buitengebruik)

foto Tim SDG stand

ONTLENEN

 • Huurprijs: gratis
 • Reservatie: bij de uitleendienst of via 02 536 11 16
 • Vervoer: Zorg je zelf voor het transport? Dan kan je de stand ophalen in Brussel en terugbrengen naar het dichtstbijzijnde provinciale secretariaat van 11.11.11. Wil je de stand laten leveren? Dan betaal je €75 voor de heenrit en €75 voor de terugrit.

 

SDG – Viskraam

SDG 14: Bescherming en duurzaam gebruik van oceanen, zeeën en maritieme hulpmiddelen

Onze oceanen staan onder druk: overbevissing, onverantwoorde aquacultuur, vervuiling en eutrofiëring, intensief maritiem transport, grootschalige olie en zandwinning liggen allemaal mee aan de oorzaak hiervan.

De SDG's steven naar een duurzaam beheer van zeeën en kustgebieden en willen maritieme vervuiling terugdringen. Ze willen verder een einde maken aan overbevissing.

Praktisch

 • De stand is een viskraam, maar in plaats van op eendjes te vissen vraag je aan de bezoekers om afval uit het water te vissen.
 • De actiestand is bruikbaar voor zowel grote als minder grote evenementen. Bekijk zeker vooraf even de handleiding

Ontlenen

 • Huurprijs: gratis
 • Reservatie: bij de uitleendienst of via 02 536 11 16
 • Zorg je zelf voor het transport?
  Dan kan je de stand ophalen in Brussel en terugbrengen naar het dichtstbijzijnde provinciale secretariaat van 11.11.11.
  Wil je de stand laten leveren?
  Dan betaal je €75 voor de heenrit en €75 voor de terugrit.

Deel dit artikel