WANTED: Sinterklazen voor het goede doel!

Zij steunen Bevrijde Wereld >

WA_dsc5458NTED: Sinterklazen voor het goede doel

Ook na zes december blijven we iets in onze schoen vinden. Al heel wat enthousiastelingen en vrijwilligers ontdekten de Sinterklaas in zichzelf en zetten tal van acties op ten voordele van Bevrijde Wereld. Schuilt er ook in jou een Sinterklaas voor Bevrijde Wereld?

Rock ‘n Woll
Tijdens de koude wintermaanden bezorgden we zo'n 1000 mensen een paar warme voeten met onze schapenwollen sokken. De voorbije maanden kwam je onze sokken overal tegen: de Wase Wereldwinkels, bij onze verkoopteams op de kerstmarkten, Villa Trade en Dag van de Brei. Heb je nog steeds koude voeten of ken je iemand die niet gelooft hoe warm ze wel zijn? Bestel dan nog vlug een paar sokken via www.rocknwoll.be

Beeldig Bolivia
De groep inleefreizigers die vorige zomer naar Bolivia gingen, sprokkelden vorig jaar met hun prachtige fototentoonstelling 500 euro bijeen voor onze projecten in Bolivia. In maart 2011 deden ze dit kunstje opnieuw voor een overvolle zaal in ‘t Ey. Met een reisverslag, Boliviaans optreden, typische gerechten, een fototentoonstelling en benefietverkoop lieten ze Belsele kennis maken met het échte Bolivia. Hun tweede fototentoonstelling en benefietverkoop loopt nog tot en met 29 april in ‘t Ey in Belsele. De opbrengst van de verkoop gaat naar onze projecten in Bolivia. Ga dus snel een kijkje nemen!

"Scholen moeten meer aandacht besteden aan solidariteit. De soep- of chocomelkactie van Bevrijde Wereld is een gezellig en leuk initiatief!" (vrijwilligster Nnena)

Blij met de vele solidariteitsacties
De voorbije maanden werden er heel wat solidariteitsacties op touw gezet voor Bevrijde Wereld. Nnena en haar vriendinnen verkochten warme chocomelk in de Sint-Niklase middelbare school Berkenboom, wat 400 euro opbracht. De leerlingen van Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie uit Bornem zetten hun beste beentje tijdens een grote sponsorwandeltocht. De Vrije Technische School uit Sint-Niklaas zamelde met een vastenactie een pak geld in ten voordele van onze projecten in West-Afrika. De jongeren van Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie (Humaniora) in Sint-Niklaas schonken per toiletbezoekje 30 cent aan onze waterprojecten via de ‘Pee in Peace'-toiletstand van Bevrijde Wereld. De psychiatrische instelling Sint-Lucia in Sint-Niklaas bereidde een grote solidariteitsmaaltijd in maart. Ze verkochten ook rijstpapjes ten voordele van onze projecten in de Filippijnen.

Alle steun blijft welkom!
Wil je Bevrijde Wereld ook steunen? Zelf een actie uitwerken? Meehelpen aan een campagne of promo voeren voor Bevrijde Wereld op een festival? Geef maar een seintje aan steun@bevrijdewereld.be, dan kijken we hoe we samen een actie voor Bevrijde Wereld uit de grond kunnen stampen. Klik hier om wat ideetjes op te doen!

Zit jouw agenda overvol maar wil je ons graag financieel steunen? Dat kan via een storting of permanente opdracht op 001-2187674-12. Zo geef je onze projecten en partners in het Zuiden een duwtje in de rug.

Aan alle (toekomstige) Sinterklazen voor Bevrijde Wereld: DANKJEWEL!

www.bevrijdewereld.be

Solidagro DOOR:

Deel dit artikel