Muzikale theatervoorstelling 'Pechvogels of Gelukzakken?'

Muzikale theatervoorstelling 'Pechvogels of Gelukzakken?'

'Pechvogels of gelukzakken?' is een voorstelling van theatergezelschap 'Levende Muziek' vol muziek, humor, levensdoelen en dromen, zowel hier bij ons als in het Zuiden. Het campagnethema op kindermaat. De voorstelling werd in samenwerking met 11.11.11 geschreven.

Pablo droomt van ... (Kleuter)
Alle kindjes moeten kunnen spelen. Alle kindjes groot en klein. Als alle kindjes konden spelen zou het heel wat beter zijn.
Zing je graag mee? Joepie, joepie, jee. Het is leuker met ons twee.

Een verhaal over Noord-Zuid, over mensen die elkaar helpen en zorgen voor elkaar. Dit is een voorstelling vol magische momenten, sfeer en vooral veel muziek voor de allerkleinsten.

Pechvogels of gelukzakken? (Lager)
Sinds mama ziek werd, is het leven van Pablo helemaal veranderd. Hij moet mee met papa gaan werken. Zijn vriendjes zijn gelukzakken, die mogen nog naar school en gaan spelen op het plein. Waarom moet hem dit overkomen? "Als ik niet in Bolivia was geboren, was alles misschien anders." Hij begint te dromen... Als ook zijn kleine broertjes mee moeten gaan werken is het gedaan met dromen en tijd voor actie.

Supporter je mee voor Pablo?
Een voorstelling vol muziek en humor rond Noord en Zuid en wensen en dromen over sociale bescherming en gezondheidszorg.

Praktisch

Doelgroep: De voorstellingen zijn gemaakt op maat van kleuters en lager onderwijs
Deelnemers: max. 100 kinderen per voorstelling
Duur: 50 minuten per voorstelling
Locatie: op school, in een cultureel centrum of gemeentezaal
Prijs: 3 voorstellingen (bij voorkeur in de voormiddag) voor 1 school kosten 800 euro + 6 % BTW + vervoerskosten vanuit Mechelen (0.4 euro/km). Mogelijkheid tot subsidie via dynamo3.canoncultuurcel.be.
Reservaties: info@levendemuziek.be  – 015/55.99.09 – 0486/53.87.65
Meer info: www.levendemuziek.be/voorstellingen/111111

Foto: Wouter Van Vooren

Deel dit artikel