Bedankt vrijwilligers!

Naar aanleiding van de week van de vrijwilliger wil het personeel van Oxfam-Solidariteit al haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet!

Van 1 tot 7 maart vieren we de week van de vrijwilliger. Daarom willen we symbolisch even bij het vrijwilligerswerk stilstaan en in het bijzonder bij jullie inzet. We doen dat niet zomaar. Jullie zijn immers dé ambassadeurs van Oxfam-Solidariteit.
  • Jullie zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten, het gezicht van onze organisatie tijdens de Fair Trains-actie, bij kledinginzamelingen in de e5 Mode-winkels, tijdens de campagne op de zomerfestivals,…
  • Jullie vertegenwoordigen onze organisatie bij het publiek en zorgen ervoor dat iedereen weet waar Oxfam-Solidariteit voor staat.
  • Die vrijwillige inzet is tegelijk een signaal dat jullie onze projecten steunen, zowel in het Noorden als het Zuiden. En dat betekent heel veel voor ons. Bedankt!
In Brussel, Oostende of Charleroi, als werknemer of als vrijwilliger, we delen allemaal dezelfde visie. Samen zetten we ons in voor de strijd tegen onrecht die aan de basis ligt van armoede, ieder van ons op haar of zijn manier.

Deel dit artikel