Bezoek Handicap International op de Brusselse Kersmarkt

Voor de derde opeenvolgende keer is Handicap International van de partij op de Brusselse kerstmarkt, in het kader van de door de stad georganiseerde Winterpret. Deze kerstmarkt werd verkozen tot “Origineelste van Europa”. Echt verrassend is dat niet, met de 240 chalets die verspreid staan rond de Beurs, op het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt. De markt loopt nog tot en met 3 januari. Wij hopen dat je deze gelegenheid zal aangrijpen om even een bezoekje te brengen aan de chalet van Handicap International! Onze vrijwilligers zullen je hier met plezier verwelkomen.

Bezoek Handicap International op de Brusselse Kersmarkt
Je kan er wenskaarten kopen en leuke ideetjes opdoen voor kerstgeschenken. Bij ons kan je de meest uiteenlopende solidaire artikelen kopen, van sokken tot horloges. Maar je kan je ook even opwarmen bij een lekker kopje verse muntthee en een praatje maken met onze vrijwilligers. Zo kunnen zij al je vragen over de projecten van Handicap International beantwoorden.

De chalet van Handicap International is geopend van 18 december tot 3 januari, tijdens de week van 15 tot 21 uur, en op zaterdag en zondag van 13 tot 22 uur. Zoals elk jaar staat hij op de Vismarkt, in de buurt van het Sint-Katelijneplein - bij het reuzenrad.BRON:
Handicap International

Deel dit artikel