Blijf op de hoogte van ons educatief aanbod

Blijf je graag op de hoogte van globale thema’s zoals klimaat, migratie, duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's), internationale samenwerking, … campagnes en acties, educatief aanbod waarmee je in je klas aan de slag kan?

Schrijf je hier in en ontvang de digitale nieuwsbrief voor het basis en/of secundair onderwijs.

Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je familienaam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
De postcode van je woonplaats, niet die van je school. Deze informatie helpt ons om de kwaliteit van ons adressenbestand te optimaliseren.
Gelieve je postcode in te vullen
Gelieve je school of organisatie in te vullen
Deze nieuwsbrieven bevatten nieuws over de educatieve werking van 11.11.11 en haar lidorganisaties. Er is een versie op maat van het basisonderwijs en één op maat van het secundair onderwijs.
Ongeldige invoer

Velden met een zijn verplicht in te vullen


11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

Deel dit artikel