Materialen campagne 2018

De speelse wenskaartenset 'Taart' kan je bestellen via www.allemaalmensen.be

Kom in actie voor onze nieuwe najaarscampagne '#AllemaalMensen, onderweg naar beter'. Met deze materialen kan je alvast aan de slag. 

 

Actiestand

De stand is bruikbaar op een festival, dorpsevent of school. Je laat de bezoekers kennismaken met oorzaken waarom mensen (al dan niet gedwongen) migreren of moeten vluchten.
>> meer info en reservatie

 

Fototentoonstelling 'AllemaalMensen, onderweg naar beter'

Werk je in een bibliotheek of cultureel centrum, ben je leraar of organiseer je een activiteit met je 11.groep? Dan is deze fototentoonstelling ideaal om mensen kennis te laten maken met het campagnethema.
>> >> Benieuwd naar de beelden?

 

Audio- en videogetuigenissen

Beluister of bekijk de getuigenissen van Guy, Di, Rezwan, Hussein, Martin, Safoura en Said. Zeven mensen die hun verhaal vertellen waarom ze ooit gevlucht of gemigreerd zijn en in Belgiƫ wonen.
>> audio- en videofragmenten

 

Filmaanbod in samenwerking met MOOOV

Ideaal ales je een filmavond wil organiseren.
>> ontdek hier het filmaanbod en reserveer je film

 

Onderwijsaanbod campagne Migratie 

Geef je les op een school? Of wil je graag de scholen in je buurt aanspreken om deel te nemen aan de campagne? We hebben heel wat materialen, zowel voor het basis- als secundair onderwijs.
>> ontdek hier alle materialen voor scholen

 

Affiches, verkoopmateriaal ...

Op onze campagnewebsite www.allemaalmensen.be vind je een overzicht van alle materialen die je kan bestellen om van je actie een waar succes te maken. 
>> bestel je materialen

 

Bekijk zeker ook alle materialen op www.allemaalmensen.be

Deel dit artikel