NGO Bevrijde Wereld zoekt 15 000 wintertenen voor het goede doel!

s_mg_5123_met_logoLast van wintertenen? Ngo Bevrijde Wereld heeft dé remedie in huis: Rock'n Woll! Nog tot eind februari kan je bij hen terecht voor de warmste en fijnste sokken van het land. Schapenwollensokken van de bovenste plank. Zeg nog eens dat ngo's voor ‘geitenwollensokkers' zijn?

1500 paar sokken, dat zijn 3000 voeten en 15 000 tenen. Zoveel wil Bevrijde Wereld er deze winter verwarmen. Er bestaat geen excuus om deze winter niet met de Rock'n Woll-sokken van Bevrijde Wereld rond te lopen. De sokken zijn van absolute topkwaliteit, isolerend bij vriestemperaturen, van Belgische fabrikaat, en bestaan uit zestig procent Italiaanse schapenwol.

Iemand in huis last van zweetvoeten? Geen nood. De Rock'nWoll sokken bieden verweer tegen zweetgeurtjes. De sokken bestaan in het zwart, grijs, paars en blauw. Zowel voor grote als kleine voeten, maar dankzij het Ecotex label altijd met een kleine voetafdruk.

Wie deze winter een paar heerlijk zachte Rock'n Woll-sokken aantrekt of wegschenkt als kerstcadeautje, geeft de voedsel- en waterprojecten van Bevrijde Wereld een duwtje in de rug. Bevrijde Wereld breit namelijk elke dag aan een betere wereld in noord én zuid. En daarvoor hebben ze uw voeten voor nodig!

Beloof je koude voeten beterschap en bestel je sokken via www.rocknwoll.be of spring eens binnen in de Nieuwstraat 70 in Sint-Niklaas.

Solidagro DOOR:

Deel dit artikel