Oxfam-kalender 2011 - Iedereen heeft recht op een waardig leven.

Wat de partners, de vele vrijwilligers en de medewerkers van Oxfam drijft, is de overtuiging dat een andere wereld mogelijk is! De foto's van deze Oxfam-kalender spreken van daadkracht, geloof in eigen kunnen en solidariteit.

Buurtcomités in Salvador die een vorming volgen over risicobeheer bij natuurrampen, de Wereldvrouwenmars die het geweld op vrouwen aanklaagt, Boliviaanse vrouwen die samen hun oogst verkopen op de markt in Cochabamba, jong casinopersoneel dat informatie krijgt over arbeidsrechten in Cambodja, boeren in Laos, Ivoorkust of Mozambique die sterker staan als lid van een coöperatie, spelende kinderen die leren strategisch denken of een Belgische treinbouwer die zich inzet voor waardig werk...

Betrokkenheid bij elkaar is wat al deze mensen sterker maakt om op te komen voor hun rechten. En dat is waar Oxfam zich ook voor inzet. We brengen armoede en onrecht in kaart. We promoten eerlijke handel en we mobiliseren zoveel mogelijk mensen om met hun steun het beleid te veranderen. Samen pakken we het onrecht bij de wortels aan.

Door deze kalender te kopen, helpt u ons om het onrecht in Zuid en Noord aan te pakken.
BRON:
Oxfam Solidariteit

Deel dit artikel