Action/2015: Feest mee voor een betere wereld

action 2015 jongerendag

Volgende week vrijdag 8 mei is het zover. Samen met jou en heel veel andere jongeren willen we onze stem laten horen voor waardige opvolgers van de Millenniumdoelstelingen.

School is Cool, Jason, vzw cirQ, Team Damp en Maxime De Winne zijn er klaar voor. Jij ook?

Het belooft een inspirerende en gezellige avond te worden.

We hebben de Belgische topband School is Cool gestrikt voor een knaloptreden en vzw cirQ laat je  met 17 eigenzinnige visuele acts kennismaken met de nieuwe ontwikkelingsdoelstellingen.

Samen met zanger Jason (van Teddiedrum en Violent Husbands) zingen we een nieuw nummer, gericht aan onze politici. Dat zullen we filmen en de beelden tonen we later aan nationale en internationale politici.

2015, Scharnierjaar

2015 is een cruciaal jaar. De Millenniumdoelstellingen lopen af en onze politici beslissen over nieuwe ontwikkelingsdoelstellingen. Die nieuwe doelen moeten de volgende 15 jaar mondiale problemen zoals de klimaatverandering en de toenemende ongelijkheid aanpakken. Het is belangrijk dat onze politici werk maken van die nieuwe doelstellingen. Laat op vrijdag 8 mei zien dat je het meent en feest mee voor een betere wereld.

Praktisch

action/2015 Brugge
vrijdag 8 mei 2015
plein achterkant station Brugge
GRATIS
16:00 - 19:00

Optredens
School is Cool, visuele acts vzw cirQ, actiesong met Jason, presentator Maxime De Winne, DJ-acts Team Damp en Marcel & Vicky

Food & drinks
 

  • Volg de laatste nieuwtjes op ons Facebookevent.
  • Wil je nu al laten zien dat je het meent, zet jezelf dan een virtuele tattoo en teken onze petitie.

 

Deel dit artikel