Belgacom tafelde Fair Trade

In de week van 25 tot 30 april stond bij Belgacom alles in het teken van de eerlijke handel. In de hoofdzetel in Brussel hebben elke middag ongeveer 2500 personeelsleden kunnen genieten van een lekkere, ‘eerlijke’ maaltijd. De organisatie was het resultaat van de samenwerking tussen Oxfam-Wereldwinkels en de chef-koks van alle Belgacom-vestigingen in België.

 

Er waren elke dag verschillende menu’s samengesteld die allemaal bereid werden met ingrediënten van Oxfam Fairtrade. Aan de hand van Nederlandstalige, Franstalige en Engelstalige affiches kon iedereen zijn of haar maaltijd kiezen. Er waren ook verschillende voor- en nagerechten verkrijgbaar.

Vrijwilligers van Oxfam-Wereldwinkels hadden een stand gebouwd die bestond uit een Nederlandstalig en een Franstalig deel, telkens met bijbehorende brochures. Op donderdag was er een tombola waarbij de werknemers van Belgacom 48 flessen Otoño-wijn in de wacht konden slepen.

Ook in andere vestigingen van Belgacom werd tussen 25 en 30 april eerlijk getafeld. Op die manier heeft Oxfam-Wereldwinkels zeker 5000 mensen kunnen bereiken.


Er waren elke dag verschillende menu’s samengesteld die allemaal bereid werden met ingrediënten van Oxfam Fairtrade. Er waren ook verschillende voor- en nagerechten verkrijgbaar.

Vrijwilligers van Oxfam-Wereldwinkels hadden een stand gebouwd die bestond uit een Nederlandstalig en een Franstalig deel, telkens met bijbehorende brochures. Op donderdag was er een tombola waarbij de werknemers van Belgacom 48 flessen Otoño-wijn in de wacht konden slepen. Ook in andere vestigingen van Belgacom werd tussen 25 en 30 april eerlijk getafeld. Op die manier heeft Oxfam-Wereldwinkels zeker 5000 mensen kunnen bereiken.

Deel dit artikel