Duurzame gemeente: jouw geld telt

money-green-growth

Geld slaapt niet op de bank. Het is mogelijk dat je bank het investeert in een product waar je niet achter staat. Dit geldt zowel voor jouw spaarpotje als voor het spaarpotje van jouw stad of gemeente.

Wat is ethisch beleggen? Hoe kan je weten of je gemeente duurzaam investeert? En wat kan jij doen om je gemeente hiertoe aan te sporen?

Lokale besturen spelen een sleutelrol op vlak van duurzame ontwikkeling. Jouw gemeente is beleidsmaker en -uitvoerder, maar evenzeer ook een financiƫle actor. Samen met Forum Ethibel bekijken we duurzame en financiƫle keuzes en de mogelijkheden van steden en gemeenten hierin. We zoeken naar manieren om als burgers en lokale besturen duurzame keuzes te maken op vlak van financiering.

Wil jij meer te weten komen over de duurzame mogelijkheden van jouw spaarpotje en het spaarpotje van jouw gemeente? Kom dan zeker luisteren en schrijf je hier in.

Data en locaties

  • 19u-19u30 onthaal met koffie & thee
  • 19u30-22u vorming
    • 19/3: Gent (Vredeshuis, Sint-Margrietstraat 9)
    • 26/3: Hasselt (Hostel H, Spoorwegstraat 80)
    • 28/3: Roeselare (Wereldhuis, Hugo Verrieststraat 22 )
    • 1/4: Antwerpen (Mundo-A, Turnhoutsebaan 139)

Schrijf je in

Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je familienaam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Gelieve een locatie te kiezen
Ongeldige invoer
Vink dit vakje aan om je in te schrijven

Velden met een zijn verplicht in te vullen


11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

Deel dit artikel