Deel je cadeau

Kadonation cadeau

Kadonation

Kadonation is een platform waarop je met vrienden kan samenleggen voor een cadeau. Je kan alleen of in groep een cadeaubon kopen voor een specifieke webshop, maar evengoed een bon die je op alle aangesloten webshops kan gebruiken. De gelukkige hoeft echter niets te kopen. Hij of zij kan zijn bon of een deel ervan ook doneren aan een aantal goede doelen, waaronder 11.11.11.

www.kadonation.com

 

Goodgift

Is je vriendin sociaal ge├źngageerd? Heeft je vader 'toch al alles'? Zoek je nog een klein extraatje voor je tante? Met een Goodgift doe je niet alleen de ontvanger een plezier, maar ook het goed doel dat hij/zij kiest. Zowel jij als de ontvanger dragen een steentje bij aan een betere maatschappij. Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kiest naar welk goed doel de donatie gaat.

Je kan kiezen voor een gratis PDF waarbij je enkel het geschonken bedrag betaalt, die je zelf afdrukt en afgeeft, of je kan voor 5 euro een Goodgift doosje bestellen. Je ontvangt de bon in een verrassende cadeauverpakking, dit is voor je favoriete ontvanger nog net iets specialer.

www.goodgift.be/111111

 

 

Kadonation

Kadonation is een platform waarop je met vrienden kan samenleggen voor een cadeau. Je kan alleen of in groep een cadeaubon kopen voor een specifieke webshop, maar evengoed een bon die je op alle aangesloten webshops kan gebruiken. De gelukkige hoeft echter niets te kopen. Hij of zij kan zijn bon of een deel ervan ook doneren aan een aantal goede doelen, waaronder 11.11.11.

Vragen?

 

ef logo
11.11.11 is lid van de Vereniging Ethische Fondsenwerving

Deel dit artikel