Make The Change

Online inspiratiesessies over campagne voeren

visual make the change

In de aanloop naar de najaarscampagne organiseert 11.11.11 drie inspiratiesessies onder de noemer Make the Change. Gezien de omstandigheden zijn we dit jaar genoodzaakt om het over een digitale boeg te gooien. Iets wat ons uiteraard niet zal weerhouden om samen te komen, zij het voor een keertje elk apart! Schrijf je in.

Sluit aan bij één of meerdere van onze Make the Change-inspiratiesessies. Want ook in deze bijzondere tijden zetten we 11.11.11 en onze changemakers opnieuw op de kaart!

Deelname is gratis. Wel vragen we je om in te schrijven.

Iedereen is welkom!

#1van11

Een nieuwe dynamiek in mijn vrijwilligersgroep

11 juni 2020, 19u30

Hoe ziet dat eruit, zo'n hedendaagse, aantrekkelijke vrijwilligersgroep. Wat doet de 'nieuwe' vrijwilliger? Wat kun je hem vragen? En hoe betrek je hem dichter bij je groep?

Koen Vermeulen van Vrijwilligerswerk Werkt zal deze sessie inleiden. Hij startte in 1990 als vrijwilliger en is al jaren beroepshalve actief als organisator van vrijwilligerswerk. De uitgelezen persoon dus voor al je vragen over het ABC van vrijwilligersbetrokkenheid.

Ontdek de changemakerscampagne 2020

18 juni 2020, 19u30

Changemakers 2.0 - Iedere dag zijn changemakers in de weer om de wereld te veranderen waarin we leven. Ze strijden voor mensenrechten, vechten tegen onrecht en streven naar een duurzame toekomst.

We stellen de nieuwe Changemakers aan jou voor en kijken hoe we de campagne Corona-proof maken. Daarna is het jouw beurt en kan je in kleine groepjes ideeën uitwisselen en bedenken.

11.11.11 in de etalage

25 juni 2020, 19u30

11.11.11, hoe leg je dat het best uit aan de voorbijganger in de straat? Hoe krijgt die goesting om iets te doen voor 11.11.11?

In deze online sessie ligt de nadruk op 'verkopen'. Je krijgt tips and tricks om mensen te overtuigen van je verhaal. Met een handige 'pitch' kan je in enkele zinnen uitleggen waar 11.11.11 voor staat. Samen zorgen we ervoor dat het fondsenwerven beter lukt, en dus ook plezanter wordt.

Andy Vlaeminck heeft ruim 30 jaar ervaring in verkoop, communicatie en fondsenwerving. Hij werkte al voor heel wat ngo's en zal ons skills bijbrengen om mensen te inspireren én te overtuigen.

 Inschrijven

Je kan je in schrijven voor één of meerdere van de drie sessies. We bezorgen je tijdig via mail een link naar de Zoom-sessie waarmee je kan deelnemen. Je hoeft zelf niets te installeren op je computer.

 

De invulvakken in dit formulier die met een zijn aangeduid, zijn noodzakelijk voor de verwerking van je inschrijving en daarom 'verplicht'.
Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je familienaam in te vullen
Gelieve een geldige postcode in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Tot welke categorie behoor je?
Aan welke sessie(s) wil je deelnemen?
11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

11.11.11 DOOR:

Deel dit artikel