Vertegenwoordigers van Belgische ontwikkelingsorganisaties over de verkiezingen

vertegenwoordigers_belgische_ngos_kinshasaOp 22 september nodigde ons landenkantoor in Kinshasa de Belgische organisaties werkzaam in de RD Congo uit voor een werkvergadering. De verkiezingen stonden niet op de agenda, maar het was toch een mooie gelegenheid om enkele organisaties te vragen wat de invloed van de verkiezingen, of van de uitkomst van de verkiezingen kan betekenen voor hun werkzaamheden in RDC. Een andere vraag die gesteld werd was wat hun grootste wens is voor het land en zijn inwoners.


Aan het woord zijn Kathleen Wuytack van VLIR-UOS, Maurizio Finetti van Groupe One en Ephraïm Balemba van Louvain Coopération au Développement.
Kathleen en Maurizio, zijn beiden vertegenwoordiger van hun organisatie en werkzaam in Kinshasa. Ephraïm Balemba is de verantwoordelijke voor het luik voedselzekerheid en werkzaam in Bukavu (Zuid Kivu).

Kathleen Wuytack (VLIR-UOS)Maurizio Finetti (Groupe One)Ephraïm Balemba (Louvain Coopération au Développement)
Tot slot nog een kleine coucou van de vertegenwoordigers van meer dan 20 Belgische organisaties in Congo ( Groupe One, Oxfam Solidarité, VVOB, Louvain Coopération au développement, Greenpeace, AZG, Caritas, VLIR-UOS, CEMUBAC, TRIAS, APEFE, Médecins de Monde, Etoile du Sud, BDOM, SOS Kinderdorpen, Advocaten Zonder Grenzen, Memisa, Handicap International, CSC, FTSM).

Vertegenwoordigers van meer dan 20 Belgische organisaties in Congo


Deel dit artikel