11.11.11 in Zuidoost-Azië

11.11.11 in Zuidoost-Azië

In Zuidoost-Azië is 11.11.11 actief in de Filipijnen en Indonesië. Maar we steunen er ook internationale netwerken die actief zijn in de hele regio. 

NGO Forum on ADB brengt ngo's en sociale organisaties samen die het beleid en de projecten van de Asian Development Bank en de recent opgerichte Asian Infrastructure Investment Bank opvolgen. Ze schenken daarbij vooral aandacht aan transparantie in de besluitvorming, sociale en ecologische impact, gender en  problematische projecten.

Asian People's Movement on Debt & Development (APMDD) telt heel wat 11.11.11-partners onder zijn leden. Dit netwerk verenigt sociale organisaties uit diverse Aziatische landen. Ze voeren samen campagne voor klimaatrechtvaardigheid, eerlijke belastingen en vrouwenrechten. 

Focus on the Global South is een expertise- en actiecentrum met kantoren in India, Thailand en de Filipijnen, en met een breed internationaal netwerk daarbuiten. Het werkt rond een resem aan beleidsthema's, waaronder handel, klimaat en landbouw. 

Asia Europe People's Forum (AEPF) zet zich in voor sociale, economische en klimaatrechtvaardigheid en treedt op als officiële vertegenwoordiger van het middenveld. 

Deel dit artikel

       


Onze partners