Sterke stijging aantal vrijwilligers bij Trias

BEL465Het aantal vrijwilligers van Trias binnen zijn partnerbewegingen is in 2012 gestegen tot 644. Dat is een verdubbeling in vergelijking met 2010.

Landelijke Gilden, KVLV, KLJ, markant, Neos en Unizo hebben elk een eigen werkgroep, die als draaischijf fungeert voor de samenwerking tussen hun beweging en Trias. In die werkgroepen zijn in totaal 92 sterk ge├źngageerde vrijwilligers actief. Daarnaast zijn nog 552 andere leden, bestuurders en personeelsleden van de partnerbewegingen op een actieve manier betrokken bij activiteiten van of voor hun ontwikkelingsorganisatie.

Verder deed Trias in 2012 een beroep op 71 vrijwilligers die niet gelinkt zijn aan de partnerbewegingen. 52 onder hen voerden vertaalopdrachten uit. De anderen werden ingezet voor een brede waaier aan opdrachten, gaande van administratieve taken tot de productie van videomateriaal en ondersteuning tijdens het Netwerk Event Trias 2012. Tijdens dat evenement heeft Trias de 230 aanwezige vrijwilligers uitvoerig bedankt voor hun engagement.

Wilt u zich graag inzetten als vrijwilliger voor Trias? Neem dan hier een kijkje.

www.triasngo.be
Trias vzw DOOR:

Deel dit artikel