Unieke flashmob in Brussel-Centraal voor Ronde van 11

Een 150-tal koormeisjes, de wereldkampioenen stuntbiken en de Belgische kampioenen beatboxen verrasten dinsdagochtend 11 mei de reizigers in Brussel-Centraal met een flashmob. Met hun unieke uitvoering van het lied ‘Bicycle Race' van Queen vroegen ze de aandacht voor de Ronde van 11, het nieuwe fietsevenement van 11.11.11. Het gaat om de eerste ‘zingende flashmob' in ons land.

flashmob - ronde van 11Ook Filip Meirhaeghe nam deel aan de stunt. Hij is peter van de Ronde van 11 in Zottegem. ‘Ik ben met veel plezier peter van de Ronde van 11 geworden, omdat hun aanpak me erg aanspreekt. Fietsen tegen onrecht, dat zie ik helemaal zitten.'

De Ronde van 11 is een reeks fietstochten voor het goede doel. De Ronde vindt plaats in 11 Vlaamse gemeentes op 30 mei en als bonus gaat er nog een fietstocht door op 6 juni in Brussel. Met dit evenement wil 11.11.11 aandacht vragen voor de Millenniumdoelstellingen. Dat zijn acht doelen om armoede en onrecht terug te dringen, met als deadline 2015. De volledige opbrengst gaat naar de werking van 11.11.11 en haar partners om deze doelen te helpen realiseren.

Voor meer informatie: Contacteer Eline Strik, persverantwoordelijke 11.11.11
www.derondevan11.be

 

Bekijk een verslag van deze unieke actie :

Deel dit artikel