• Jij bent #1van11 ❤
    Jij bent #1van11 ❤
    Eén van de kenmerken van de 11.11.11-campagne blijft de grote diversiteit van de acties. Ook dit jaar was er opnieuw veel creativiteit bij de organisatie van evenementen.

Niet te missen

  • 06 november
    Expo Lectrr
  • 23 november
    Kajaktrail 11.11.11

149 wandelteams bereiken finish van de 2de Oxfam Trailwalker

Zaterdag 29 augustus om 7 uur 's ochtends vertrokken er in Eupen 162 wandelteams die allemaal één doel voor ogen hadden: 100 km stappen in 30 uur ten voordele van Oxfam-Solidariteit.

30 uur later hebben 149 van die teams, al dan niet volledig ook daadwerkelijk de finish bereikt. De emoties laaien hoog op in het Josephine-Koch-Park aan de Finish van de Oxfam Trailwalker. Er vloeien tranen, mensen slaan kreten van geluk en vallen elkaar in de armen…

De emoties laaien hoog op in het Josephine-Koch-Park aan de Finish van de Oxfam Trailwalker. Er vloeien tranen, mensen slaan kreten van geluk en vallen elkaar in de armen... De ontlading is groot na uren stappen en afzien in de Hoge Venen. Maar de meeste deelnemers zijn het erover eens dat het ondanks de blaren, de krampen en de dodelijke vermoeidheid allemaal de moeite waard was. Er heerst dan ook een feestelijke stemming in het centrum van Eupen.BRON:
Oxfam Solidariteit

Deel dit artikel