• Jij bent #1van11 ❤
    Jij bent #1van11 ❤

    Eén van de kenmerken van de 11.11.11-campagne blijft de grote diversiteit van de acties. Ook dit jaar was er opnieuw veel creativiteit bij de organisatie van evenementen.

Niet te missen

  • 06 november
    Expo Lectrr
  • 23 november
    Kajaktrail 11.11.11

Bezoek MO* en 11.11.11 op de Boekenbeurs

Van 31 oktober tot 11 november vindt in Antwerp Expo de Boekenbeurs plaats. Wil jij ook weten waar het in de wereld werkelijk om draait? Of ben je op zoek naar informatie over allerlei culturen? Kom dan langs op de stand van MO* en 11.11.11 (stand 406 in hal 4).

Samen hebben MO* en 11.11.11 voor jou als wereldburger een mooi aanbod klaar staan. Verruim je kennis van de wereld met de boeiende Landenreeks, het mondiale maandblad MO* en andere informatieve boeken. Verdiep je in andere culturen met sfeervolle wenskaarten, kleurrijke kalenders en prachtige fotoboeken. En maak kennis met overheerlijke kookboeken, leuke kinderboeken en cd’s met muziek uit alle windstreken. Bovendien kan je op de stand mooie prijzen winnen door deel te nemen aan een spannende kwis.

Op de laatste dag, zondag 11 november, komt journalist Dirk Barrez naar de stand om zijn nieuwste boek "Koe 80 heeft een probleem" te signeren. Een voorsmaakje van dat boek kan je de avond voordien op tv bekijken, want dan wordt de gelijknamige documentaire vertoond in Ter Zake om 20.15u.

Tot binnenkort op de Boekenbeurs!

Meer info:

Wereldmediahuis MO* DOOR:

Deel dit artikel