Stap mee met de Refugee walk op 24 september

refugeewalk 2017

Op 24 september 2017 is het zover, dan gaat onze tweede Refugee Walk van start. Met een sponsortocht van 40 km door het Nationaal Park Hoge Kempen dagen Vluchtelingenwerk Vlaanderen, de stad Genk, Limburg Gastvrij, Wandelsport Vlaanderen en het Nationaal Park Hoge Kempen je opnieuw uit geld in te zamelen voor mensen op de vlucht.

  • Inschrijven kan vanaf 20 april

Vluchtelingenwerk Vlaanderen organiseerde vorig jaar voor de eerste keer de Refugee Walk. Meer dan 700 enthousiastelingen stapten 40 km in het wondermooie Nationaal Park Hoge Kempen en door verschillende Limburgse gemeenten. Ze zetten zich zo in voor mensen op de vlucht. Wij bezorgden dankzij jullie steun meer dan 25 000 vluchtelingen en asielzoekers een warm welkom in ons Startpunt.

Vluchtelingenwerk Vlaanderen zet zich in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. We doen dit niet alleen maar met een dertigtal lidorganisaties en heel wat enthousiaste vrijwilligers. Samen verhogen we de druk op het beleid en sensibiliseren we het ruime publiek. We werken mee aan kwalitatieve opvang en zijn actief rond integratie. We ondersteunen iedereen die asielzoekers en vluchtelingen bijstaat. 

De Refugee Walk is een organisatie van Vluchtelingenwerk in samenwerking met de Stad Genk, het Nationaal Park Hoge Kempen, Limburg Gastvrij, Wandelsport Vlaanderen en heel wat andere organisaties en sponsors.

 

Deel dit artikel