Vluchtelingenwerk lanceert vluchtelingen infolijn

vluchtelingen infolijn

Heb je vragen over vluchtelingen? Wil je helpen maar weet je niet hoe of waar je terecht kan? Asielprocedure, opvangcentra, asielzoekers, vluchtelingen, erkend of niet? Zie je het bos door de bomen niet meer?... Daarom lanceert Vluchtelingenwerk Vlaanderen de Vluchtelingen Infolijn.

'Ik zag op het nieuws het verhaal van een Syrisch gezin. Dit grijpt mij aan. Ik wil vluchtelingen helpen. Wat kan ik doen?'

'Ik ben lid van een lokale vereniging en wij willen iets doen rond vluchtelingen. Waar vind ik meer info?'

De vluchtelingen infolijn contacteren?

Elke werkdag tussen 10u en 12u en tussen 14u en 16u.
info@vluchtelingenwerk.be
02 225 44 00

We doen ons best om je vraag binnen de vijf werkdagen te beantwoorden.

Ik ben een advocaat en bezig met een ingewikkeld asieldossier. Kunnen jullie me helpen met juridisch advies?'

'Mijn bedrijf wil vluchtelingen ondersteunen. Kan ik bij jullie terecht?'

Om een antwoord te bieden op al de vragen die te maken hebben met vluchtelingen zodat we meer asielzoekers en vluchtelingen kunnen helpen.

Onze gespecialiseerde medewerkers staan dagelijks klaar om elke vraag, snel en correct te beantwoorden. Behoort de vraag niet tot ons expertisedomein dan verwijzen we door naar relevante organisaties, verenigingen, … die wel kunnen helpen.

Over Vluchtelingenwerk
Vluchtelingenwerk Vlaanderen zet zich in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. We doen dit niet alleen maar met een dertigtal lidorganisaties en heel wat enthousiaste vrijwilligers.

Samen verhogen we de druk op het beleid en sensibiliseren we het ruime publiek. We werken mee aan kwalitatieve opvang en zijn actief rond integratie. We ondersteunen iedereen die asielzoekers en vluchtelingen bijstaat.  

Deel dit artikel

       


Gerelateerde artikels