Iedereen uit de bol op Solidanza


Haal alvast die dansschoenen uit de kast, want op 30 november kan je opnieuw het beste van jezelf geven op de dansvloer. Voor de vijfde Solidanza tovert Handicap International Autoworld aan het Brusselse Jubelpark om tot een niet te missen feest waarop iederéén welkom is. De opbrengst van Solidanza gaat volledig naar onze revalidatieprojecten.


 

Iedereen op de dansvloer

Jong en oud, mensen met en mensen zonder beperking, fervente dansers en beginners ... Iedereen geeft het beste van zichzelf op de dansvloer. Alle mensen samenbrengen, zonder onderscheid, dat is waar Solidanza voor staat.

 

Alle genres trotseren

Rock, salsa, tango, swing ... je komt vast en zeker aan je trekken, want heel wat genres passeren de revue. Wie zich wil wagen aan een rolstoeldans mag absoluut de demonstratie van vzw Décalage niet missen. Ben je weg van folk? Dan zal MicheuStef je zeker kunnen bekoren.

 

Alors on danse

Solidanza betekent niet alleen maar dansen, plezier beleven en gezellig samenzijn ... je steunt ook de revalidatieprojecten van Handicap International in het Zuiden. Nog een extra reden om dit heuse dansfeest nu al te noteren in je agenda!

Alle praktische informatie vind je op www.solidanza.be.
 BRON:
Handicap International
Handicap Int. DOOR:

Deel dit artikel