Fototentoonstelling: Raqqa, een stad die weer voorzichtig haar gezicht toont

 

fototentoonstelling TimDirven 680

In het kader van deze campagne trok Tim Dirven naar Raqqa in Syrië. Hij bezocht er partnerorganisatie Totol, een voorbeeld van een straffe changemaker. In de verwoeste Syrische stad Raqqa geeft ze nieuwe kansen aan de Syrische bevolking. Dag in dag uit maken de bezielers van Totol het verschil voor de mensen die nog in de stad leven.

De mooiste beelden bundelden we in de Expo ‘Raqqa, een stad die weer voorzichtig haar gezicht toont.’ 

Wil je de campagne graag in de kijker zetten en werk je in een bibliotheek of cultureel centrum, ben je actief in een lokale 11.groep of een organisatie of geef je les in een school? Dan is deze tentoonstelling ideaal om de campagne op een originele manier in de kijker te zetten. 

 

De tentoonstelling bestaat uit

  • 10 sterke beelden (A2) en 1 tekstpancarte, gedrukt op kwalitatief papier
  • 5 raamaffiches (A3)

Praktische info

 

Over Tim Dirven

Tim Dirven (1968) is een wereldburger. Lang geleden tuimelde hij tijdens een reportage in Bosnië in de oorlogsjournalistiek. Later trok hij naar Rwanda, Afghanistan, Armenië en talloze andere brandhaarden. Onderweg leerde Dirven pakkende foto’s maken. Zijn beelden vertellen verhalen van mensen die in doorgaans penibele omstandigheden trachten te overleven. Dirven combineert zijn werk voor de krant De Morgen met persoonlijke fotoprojecten. Hij verzamelde al tal van prijzen en awards voor zijn werk.

Meer info

Bekijk zeker hier het verhaal van Awad Al Khalil, hij werkt voor de TOTOL Foundation for Relief and Development. 

Ben je op zoek naar meer inspiratie over deze campagne? Neem een kijkje op www.11.be/changemakers .

Deel dit artikel