Met 11.11.11 op inleefreis naar Ecuador

Beste 11.11.11-sympathisant,

U surfte waarschijnlijk naar deze pagina met de bedoeling u in te schrijven voor onze inleefreis naar Ecuador, maar helaas hebben wij niet zo'n goed nieuws: de reis voor dit jaar is jammer genoeg afgelast. Dat wil niet zeggen dat onze partnerwerking stopt in Ecuador of uw interesse in het Zuid-Amerikaanse land niet meer van belang is, want wij blijven onze lokale partners verder steunen. Het is de reis op zich die voor ons dit jaar uiteindelijk moeilijk was om waar te maken.

Dat is niet zo'n vrolijk nieuws, maar dat betekent niet dat er geen inleefreizen meer volgen. We bekijken alvast of Ecuador en eventueel andere bestemmingen in een andere periode aan bod kunnen komen en houden u daar maar al te graag van op de hoogte.

Dan wensen we u nog een fijne dag en hopelijk horen elkaar gauw weer.

Warme groeten, 
Het 11.11.11-team

Ongeldige invoer
Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je familienaam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Ongeldige invoer
De invulvakken in dit formulier die met een zijn aangeduid, zijn noodzakelijk voor de verwerking van uw aanmelding en daarom 'verplicht'.
11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

Deel dit artikel