PROTOS start met een documentatie- en adviesdienst voor WATER

 

PROTOS wil de informatie, documentatie en kennis ter beschikking stellen in verband met de voorziening van veilig drinkwater, sanitatie, bevordering van de hygiëne, en water voor landbouwdoeleinden in het belang van het Zuiden.


PROTOS startte enige tijd geleden met een informatie-, documentatie- en adviesdienst voor alle geïnteresseerden in water en sanitatie in het Zuiden. Klik hier voor de presentatiebrochure in PDF-formaat. 

De dienstverlening van PROTOS bestaat uit:

  1. Een documentatiedienst: PROTOS stelt gespecialiseerde documentatie ter beschikking m.b.t. de technische, sociale en organisatorische aspecten van water. 
  2. Een vraag- en antwoorddienst: Stafmedewerkers geven antwoorden op specifieke technische en/of organisatorische vragen i.v.m. water en sanitatie in het Zuiden.
  3. Een studiedienst: In opdracht van organisaties uit het Zuiden en het Noorden voert PROTOS evaluaties, studies en begeleidingsopdrachten uit binnen haar specialisatiedomein.
  4. Publicaties: In eigen beheer worden publicaties en technische handboeken over verschillende aspecten van de waterproblematiek gemaakt en beschikbaar gesteld.

Met vriendelijke groeten en graag tot binnenkort! Geert Vanderstichele Dienst Kennisbeheer PROTOS

PROTOS v.z.w. Water maakt vrij - water powers people - l'eau, un droit naturel - agua por la vida
Limburgstraat 62, B-9000 Gent.
Tel. 0032(0)9 235 25 10 Tel. 0032(0)9 235 25 15 (direct), Fax. 0032 (0)9 225 66 07

geert.vanderstichele@protos.be  - www.protos.be  

Join For Water DOOR:

Deel dit artikel