Wat wordt jouw actie Voor Drinkwater?

(c) Dieter Telemans

Voor Protos begint alles met water. Wie geen uren hoeft te stappen om drinkwater te halen, kan plots wél naar school, heeft wél tijd om voor het gezin te zorgen of om te gaan werken. Water is een mensenrecht, en toch zitten 748 miljoen mensen zonder. Daar wil Protos samen met jou iets aan doen. Organiseer daarom een actie op het werk, met je vereniging of met je vrienden.

Hoe jij kan helpen? Verkoop de Protos-glazen en -karaffen. Water drinken doe je dagelijks, dus waarom niet uit een mooi glas met een mooie boodschap? Of schrijf je in voor een loopwedstrijd en laat je sponsoren! ...of bedenk zelf een leuke actie. Surf snel naar www.voordrinkwater.be en registreer vandaag nog je actie ten voordele van drinkwater.

Wereldwaterdag

De jaarlijkse Protos-campagne Voor Drinkwater wordt gelanceerd in de periode rond Wereldwaterdag (22 maart), een internationale dag waarop stilgestaan wordt bij de drinkwaterproblematiek.

Het thema van Wereldwaterdag is dit jaar 'Water en duurzame ontwikkeling'. In het Post-2015 doelenkader, de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, zal duurzame menselijke ontwikkeling centraal staan. De uitdagingen op het gebied van ontwikkeling blijven groot, maar enkel duurzame ingrepen bieden kans op slagen. Water is het bindend element tussen heel wat domeinen waarop we moeten werken aan een duurzame toekomst voor iedereen. Water heeft rechtstreeks te maken met gezondheid, natuur, voedsel, verstedelijking, energie en gendergelijkheid.

 

banner voordrinkwater-ok

 

Join For Water DOOR:

Deel dit artikel

       


Gerelateerde artikels