De Standaard Solidariteitsprijs - stem voor 11.11.11

Klik hier voor een grotere foto

Migratie werkt, als we het laten werken. En dat onze advertentie voor De Standaard Solidariteitsprijs werkt, getuigt de commotie errond in de sociale media na publicatie.

Breng nu je stem uit

Waarom stemmen voor 11.11.11?

Migratie staat bovenaan de publieke agenda, ook al is het aantal migranten dat in Europa toekomt de laatste jaren sterk afgenomen. Maar de oversteek zelf is gevaarlijker dan ooit. 1.514 mensen kwamen daarbij dit jaar al om het leven. 

Met onze inzending willen we doen nadenken over de manier waarop we vandaag met migratie omgaan en zetten we ons pleidooi voor veilige en legale alternatieven in de kijker.

Want migratie biedt kansen. Kansen, bijvoorbeeld, voor de structurele uitdagingen op onze arbeidsmarkt. 140.000 vacatures raakten het eerste kwartaal van 2018 niet ingevuld, zowel voor hoog- , midden- als praktisch geschoolden. Kansen ook om een aantal migranten een wettelijke en dus veilige manier te bieden om de tocht naar Europa te maken. Als we migratie op een goede manier organiseren, kan iedereen erbij winnen.

Toon daarom ook jouw solidariteit en laat migratie werken.

Ik stem

Heb je vragen?

Lees dan zeker onze Q&A  over waarom we deze advertentie voor De Standaard Solidariteitsprijs kozen. Of, nog belangrijker: over waarom migratie werkt.

Ook in ons dossier 'Making migration work. Naar een arbeidsmigratie die werkt voor Noord en Zuid' vind je concrete voorstellen voor een arbeidsmigratie die werkt voor Noord én Zuid. Ze bieden perspectief voor de migrant zelf en voor het herkomstland én houden rekening met de realiteit van onze arbeidsmarkt.

 

Campagne over migratie

In het najaar van 2018 voeren wij voor het tweede jaar op rij campagne voor een rechtvaardig migratiebeleid onder de slogan #AllemaalMensen.

Deel dit artikel

       


Gerelateerde artikels