Ik wil actie voeren

actie-geenvoedselinmijntank

Ben jij ook af en toe verontwaardigd? Wil jij dan ook uitroepen dat het anders moet? Geloof je in structurele verandering en durf je wel eens burgerlijk ongehoorzaam zijn? Voer dan actie samen met 11.11.11!

Wat?

Gedurende het jaar noodzaakt de actualiteit ons af en toe om in actie te komen. Denk aan de Global Strikes van de afgelopen jaren, maar ook aan kleinere acties zoals de actie tegen voedsel in onze biobrandstoffen. Samen met andere 11.11.11-actievoerders gaan we de straat op en laten de politiek of het brede publiek onze visie op het thema horen.

Hoe?

Afhankelijk van het thema en de doelgroep (politiek, breed publiek) kan een actie er anders uitzien. Maar een gedeelde insteek is altijd dat we het leuk houden én onze verontwaardiging willen tonen.

Tijd?

Dat is natuurlijk afhankelijk van de aard en locatie van de actie. Meelopen met een manifestatie in Brussel neemt meer tijd in beslag dan een korte prikactie in je eigen gemeente. Maar uiteindelijk kies je dit altijd zelf. Je doet mee wanneer je tijd en zin hebt en dezelfde verontwaardiging voelt als 11.11.11.

Wat hebben we te bieden?

  • Een bewegingswerker van 11.11.11 zorgt voor begeleiding en ondersteuning tijdens de actie. Je zal nooit ergens alleen staan.
  • Actiemateriaal wordt voorzien door 11.11.11, al kunnen we je wel eens vragen om zelf iets mee te brengen (Vb. kookpotten, fluitjes, witte lakens enz.).
  • Je vult een stukje van je vrije tijd zinvol in, met veel voldoening en plezier.
  • Je doet heel wat ervaring op en leert nieuwe gelijkgezinde mensen kennen op een toffe manier.
  • Je hebt de kans om jouw stem te laten horen en mee het verschil te maken in onze samenleving.

Ik doe mee als actievoerder

Voornaam *
Gelieve je voornaam in te vullen
Familienaam *
Gelieve je familienaam in te vullen
Postcode *
Gelieve je postcode in te vullen
Woonplaats *
Gelieve je gemeente in te vullen
E-mailadres *
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Telefoon *
Ongeldige invoer
Geboortejaar *
Gelieve je geboortejaar in te vullen
Opmerking
Ongeldige invoer
11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

Deel dit artikel