Jonge Wolven 2019: Hoe kijken jonge politici naar de wereld?

jongewolven-2019

Terwijl de cruciale uitdagingen – de klimaatverandering, migratiepolitiek of mondiale ongelijkheid – enkel echt kunnen aangepakt worden door samen te werken over de grenzen heen, merken we dat het beleid – ook in ons land – steeds meer op zichzelf terugplooit. Ondertussen tikt de klok richting 2030 – dé deadline voor een omvattende aanpak voor een echt duurzame wereld – gewoon verder.

Drie maanden voor de verkiezingen, vraagt 11.11.11 duidelijkheid van de kopstukken van de Vlaamse jongerenpartijen. Willen ze werk maken van een rechtvaardig klimaatbeleid met aandacht voor de getroffenen wereldwijd, een positieve agenda rond migratie, de schouders zetten onder de aanpak van mondiale ongelijkheid en een solidair buitenlands beleid met mensenrechten als kompas?

Debat

  • Gilles Verstraeten – Jong N-VA
  • Hans Maes, voorzitter Jong VLD
  • Jos D’Haese, woordvoerder Comac
  • Kaoutar Oulichki, voorzitter Jongsocialisten
  • Mattijs van Miert, voorzitter Jong Groen
  • Sammy Mahdi, voorzitter Jong CD&V

Moderatie

  • Guy Tegenbos, wetstraatjournalist De Standaard

 

Schrijf je in

Velden met een zijn verplicht in te vullen
Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je familienaam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve je geboortejaar in te vullen
Gelieve je postcode in te vullen
Ongeldige invoer

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

jongwolven-2019-logos

11.11.11 DOOR:

Wanneer

Wo 27 februari
20u-22u, welkom vanaf 19u30

Waar

Beurscafé, Beursschouwburg Brussel
A. Ortsstraat 20-28
1000 Brussel
www.beursschouwburg.be

Inschrijven

Dit evenement is gratis maar inschrijven is verplicht.

Deel dit artikel