De Win-winwinkel van Trias: geschenken waarbij iedereen wint

In de gloednieuwe Win-win-winkel, de webshop van Trias, vind je zes verschillende geschenkmanden boordevol (h)eerlijke Ethiquable-producten van ondernemers en boeren wereldwijd.

Net als ondernemers van hier proberen ze hun droom waar te maken: een zelfstandig leven leiden, op eigen benen. Als je hen steunt met de aankoop van een geschenkmand, winnen zij een toekomst mét perspectief. Maar ook jij wint, want zo'n mand is fiscaal aftrekbaar en voor bedrijven volledig personaliseerbaar. Van een win-win-situatie gesproken.

Relatiegeschenk dat goed voelt

Ben je als ondernemer nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk. Of wil je jouw medewerkers verrassen met een eindejaarscadeau met meerwaarde? In de Win-win-winkel vind je een Kerstmand waarvan de aankoop op zich al een geschenk is en wel voor de producent. Win-win, want je wint relatiegeschenken met een verhaal en de producenten winnen een stabiele en onafhankelijke toekomst.

 

Trias neemt Onderneemster van het Jaar onder de arm

De West-Vlaamse Nathalie Sintobin (42) van het bedrijf Frucon² werd dit jaar verkozen tot Vrouwelijke Ondernemer van het jaar 2015. Ze werd bekroond met de WOMED Award, uitgereikt door Markant en ondernemersorganisatie Unizo. Frucon², gevestigd Ardooie, is internationaal actief in de e-commerce. Merken en producenten doen een beroep op het bedrijf om hun online verkoopkanalen te ontwerpen, bouwen en beheren. Daarnaast verzorgt Frucon² ook de internationale distributie van de bestellingen. Ook Trias doet voor zijn Win-win-winkel beroep op de diensten van Frucon². En dat heeft zo zijn redenen. Trias is namelijk medeorganisator van de WOMED Award Zuid. We zijn er bij Trias immers van overtuigd dat ondernemers hier én ondernemers ginder voor dezelfde uitdagingen staan. Daarom maken we het ónze uitdaging om deze ondernemers met elkaar te verbinden. Ondernemerschap als motor van ontwikkeling en welvaart: dat is het motto van Trias.

Het motto van Nathalie Sintobin

Maar waarom wou Nathalie met Trias in zee? "Mijn levensmotto is dat ik iets uit elke ontmoeting haal, maar minstens evenveel terug wil teruggeven. Toen ik Trias leerde kennen was ik vooral geïnspireerd op de manier waarop ze vrouwen wereldwijd helpen ondernemen. Samenwerkingen tussen profit en non-profit zijn voor mij een fantastisch voorbeeld van 'werelds ondernemen'. Een samenwerking met een fantastische collectie geschenken door mensen en voor mensen was voor mij een logische stap."

Bezoek nu onze Win-win-winkel

 

Deel dit artikel