Pax Christi VSA zet actie tegen het geweld in Gaza op en bevraagt president-elect Obama. Doe mee!

Yes We Can End Military Aid to Israel!
Ja, we kunnen de militaire steun aan Israël beëindigen!
Yes We Can Have a Policy of Human Rights, International Law, and Equality for All!
Ja, we kunnen een mensenrechtenbeleid gebasseerd op internationaal recht en gelijkheid voor allen hanteren!
 
 
In zijn aanvaardingstoespraak op 4 november 2008 zei de verkozen Amerikaanse president Barack Obama : Velen zullen niet akkoord gaan met elke beslissing die ik maak als president, we weten ook dat de overheid niet elk probleem kan oplossen. Maar over de uitdagingen waarvoor we staan zal ik altijd eerlijk zijn. Ik zal naar je luisteren, vooral wanneer we het oneens zijn.
 
In het verleden waren we het vaak niet eens met beslissingen, beleidsmaatregelen en meningen van verkozen presidenten over Israël/Palestina, maar we geloven dat Obama oprecht is en wil luisteren naar diegene die het niet met hem eens is. Daarom Pax Christi Verenigde Staten u om ons bij te staan in onze actie om onze stem te laten horen en de toon te zetten voor Obama zijn beleid met betrekking tot  Israel en de bezette Palestijnse gebieden. Hoe kun je dat doen?
 
Schrijf een open brief President-Elect Obama: We Need a Change in Israel/Palestine Policy.
 
Steun de Amerikaanse vredesactie door deze brief te tekenen door hier te klikken. Zowel individuele handtekeningen als die van organisaties zijn welkom.
 
Met jouw steun kan de advertentie worden geplaats in Amerikaanse publicaties als Congressional Quarterly of Roll Call. In ieder geval op tijd om de decision-makers te kunnen beïnvloeden voor het officieel aanvaarden van Obama als president van de Verenigde Staten.
 
Namens onze Pax Christi-vrienden uit de Verenigde Staten van Amerika

Deel dit artikel