Wil je als vrijwilliger met Broederlijk Delen naar het Zuiden?

De partnerorganisaties van Broederlijk Delen heten je welkom!

Organisaties in het Zuiden vinden het een verrijking om mensen uit het een andere cultuur, met frisse en creatieve ideeën tijdelijk als vrijwilliger te laten meewerken. Bovendien vinden ze het belangrijk om op die manier hun ideeën te laten doordringen in Vlaanderen. Broederlijk Delen geeft in 2007 een dertigtal mensen de kans om gedurende een aantal maanden als vrijwilliger mee te werken bij één van zijn partnerorganisaties in Afrika, Azië of Latijns-Amerika.
 
Broederlijk Delen is op zoek naar 31 gemotiveerde mensen.

Heb je zin in een engagement in het Zuiden? Enkele van onze partnerorganisaties in de Filippijnen, India, Kameroen, Senegal, Uganda, Rwanda, Bolivia, Peru, Ecuador, Guatemala, Honduras en Haïti zijn op zoek naar een vrijwilliger die hun team tijdelijk kan komen versterken.
Lijkt dit de geknipte uitdaging voor jou? Bekijk dan hier onze vacatures.

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures?

  • Reageer dan door je CV en motivatiefiche door te mailen naar griet.verstraeten@broederlijkdelen.be vóór 8 januari 2007.
  • Na een eerste screening zullen de geselecteerden ten laatste op 22 januari 2007 uitgenodigd worden voor een selectiegesprek op zaterdag 29 januari 2007.
  • De eindkandidaten worden verwacht op een voorbereidende vorming op 15 en 16 februari 2007 in Brussel.

Meer weten?

Surf dan naar de vrijwilligerspagina van Broederlijk Delen.

Deel dit artikel