De Sint en jij: samen in actie tegen de honger?

Het kan! Met de fair trade chocolade sinterklaasjes van Bevrijde Wereld. Snoep op 6 december honger de wereld uit met hun lekkere chocolade sinterklaasjes. Zo draag jij bij aan een betere voedsel- en watervoorziening voor honderden boeren in Bolivia, West-Afrika en de Filippijnen.

postkaart-sint-highres-1Bevrijde Wereld is een ngo voor ontwikkelingssamenwerking in Sint-Niklaas. Hun voedsel- en waterprojecten in Bolivia, de Filippijnen, West-Afrika hebben extra fondsen nodig.

Bevrijde Wereld weet zeker dat deze campagne het hart van Sinterklaas in december zal verwarmen. Want dit keer is hij geen symbool in een pure commerciƫle boodschap van speelgoedwinkels en de snoepverdelers. Hier wordt hij opgevoerd als stichtend voorbeeld voor mensen die opkomen voor de zwakkeren. Want hij vindt het ook vreselijk dat er elke dag 17.000 kinderen in de wereld voor hun vijfde verjaardag sterven aan ondervoeding.

Vele andere organisaties snoepen op zes december al voor het goede doel. Jullie ook? Wacht niet te lang, en geef je bestelling door via www.bevrijdewereld.be

Klik en bestel!

Solidagro DOOR:

Deel dit artikel