Gezocht: vrijwilligers nieuwe website NBV

NBVIn januari lanceert Netwerk Bewust Verbruiken haar gloednieuwe website. We zoeken nog enkele vrijwilligers die ons in december één of meerdere dagen willen helpen om teksten van de oude website over te zetten naar de nieuwe site. Ook vrijwilligers die (vanop kantoor of van thuis uit) willen helpen met op internet rechtenvrije foto's te verzamelen, zijn welkom.


 
Teksten en foto's

Heb je ervaring met schrijven voor websites en wil je als eerste een glimp opvangen van onze nieuwe site? Geef ons dan snel een seintje. Ben je meer geïnteresseerd in foto's opzoeken, dan kan je op sites als Flickr en Ookaboo snuisteren naar beeldmateriaal om onze artikels op te fleuren.

Over het NBV-team

Het NBV-team is een kleine groep van 5 medewerkers. Vrijwilligers en stagiairs maken net zo goed deel uit van het team als de andere werknemers. Je zal werken van thuis uit, of vanop ons kantoor aan de Naamse Poort in Brussel (bekijk hier de wegbeschrijving). Je zal verwend worden met koffie, thee, dessertjes en de kans om als eerste mee te bouwen aan de nieuwe community site. Woon-werk-verkeer wordt terugbetaald.

Geïnteresseerd?

Bel of mail naar Leen Waterschoot (02/ 894 46 15 of leen@bewustverbruiken.be). Zij geeft je graag meer informatie over vrijwilligerswerk bij NBV vzw.BRON:
Netwerk Bewust Verbruiken
Netwerk Bewust Verbruiken DOOR:

Deel dit artikel